Våra ledare...

En snabbpresentation av våra duktiga ledare och nyckelpersoner.

Vill du veta mer så kan du alltid boka in dig på ett träningspass och känna pulsen...

A

Andreas Engström

En "peppande" kämpe som får dig att ge det lilla extra på dina träningspass.

 

A

Ann-Christin "Ampe" Roos

"Ampe" är vår otroligt populära och erfarna Yoga-instruktör som alltid har full kontroll.

B

Birgitta "Bitte" Johansson

"Bitte" är en av våra ledare som varit med och utvecklat föreningen under många år. Hon har troligen tagit alla simmärken som man kan, så simma lugnt!

H

Henrik Hansen

Henrik är som innebandyns duracell-kanin som alltid är aktiv. Utanför innebandyplanen så fortsätter han gärna med all möjlig träning som multisportare där han bl.a. deltagit i Tough Viking och även som "TV-kändis" i Ninja Warriors. 

H

Håkan Ernstsson

Håkan tar hand om våra badande herrar under ett energikrävande vattengympapass. Du kan även träffa på Håkan i Allhallen då han tillbringar många timmar där.

K

Kerstin Sandin

Kerstin har förmågan att få dig och hela gruppen att orka upp för "en backe till..."  och med glimten i ögat så blir varje pass både tufft och roligt på samma gång. Det optimala träningspasset som avslutar veckan!

N

Nina Stenemyr

Med Nina så får du ett garanterat svettigt och inspirerande träningspass!

P

Patrik Heideman

Patrik får alla att känna sig välkomna med ett leende och träningspassen har ett bra tempo och struktur som får dig att eftersvettas länge.

?

Kanske just ditt namn? - Ledare Sökes!

Vi söker alltid nya ledare som älskar att träna och inspirera andra till en hälsosammare vardag. Skicka din intresseanmälan till gympafolket@gmail.com